Print Εκτύπωση

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα, ανακοινώσεις και ειδικές προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Απαιτείται μόνο η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
30
Μαρ 10

Ο διαδικτυακός μας τόπος ανανεώθηκε

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο ανανεωμένος διαδικτυακός μας τόπος είναι σε λειτουργία.

 
Μετά από προσεκτική προετοιμασία, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο ανανεωμένος διαδικτυακός μας τόπος, με αναβαθμισμένες λειτουργίες και νέο περιεχόμενο και δυνατότητες είναι έτοιμος σε λειτουργία.
Μεταξύ των άλλων τώρα έχετε την δυνατότητα της άμεσης παραγγελίας των προϊόντων μας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και την άμεση αποστολή της στο χώρο σας.
Φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα κανάλι άμεσης επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους συνεργάτες και τους φίλους μας και ένα εύχρηστο εργαλείο που θα διευκολύνει στην αποστολή των παραγγελιών σας και την άμεση εξυπηρέτησή σας.
Στο πλαίσιο αυτής μας της προσπάθειας θα θέλαμε να μας στείλετε την γνώμη σας, παρατηρήσεις και υποδείξεις για τον δικτυακό μας τόπο και τις ιστοσελίδες του, ώστε μαζί να καταφέρουμε να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι στόχοι της δημιουργίας του.